• Advertisement

Forum fault reporting

All Club management, news and development discussion

Re: Forum fault reporting

Postby Isuzumu1 » Thu Jun 03, 2010 6:17 am

I have another problem logging on.....on my computer I can not get the site to come up, it comes up on the address bar but everything else is blank...help please
Sent Frank an e.mail Tuesday but have had no reply.

Cheers Bruce
Cheers Anne
User avatar
Isuzumu1
Isuzu Junior
 
Posts: 52
Joined: Sat Aug 15, 2009 10:24 am
Location: Nanango
Age: 54
Country: Australia
City: Nanango
Vehicle: Isuzu MU Wizard

Re: Forum fault reporting

Postby geeves » Thu Jun 03, 2010 10:16 am

Try putting a ? at the end of the address. It might be that your pc or your isp has cached a bad copy of the page. The question mark forces this to refresh
Sanding your knuckles before starting work can help. That way you cant skin them
User avatar
geeves
Site Admin
 
Posts: 8189
Joined: Sun May 10, 2009 1:36 pm
Location: wellington
Age: 55
Country: NZ
City: Wellington
Vehicle: 94 bighorn
96 wizard

Re: Forum fault reporting

Postby muu92 » Thu Jun 03, 2010 5:46 pm

i just loged out and have the same as bruce
it's not loading the site if your not loged in
ps this is pig75
I Love my Mu's..... Tracie.....
User avatar
muu92
Isuzu Junior
 
Posts: 72
Joined: Sun May 10, 2009 9:42 am
Age: 40
Country: Australia
City: Proston
Vehicle: Isuzu Mu 1990 Wagon, Isuzu Mu 1991 Ute, Isuzu Mu 1992 Wagon, Isuzu Mu 1996 Wizard, Isuzu D-max 2012 LSU, Isuzu MU-X LST 2014

Re: Forum fault reporting

Postby muu92 » Thu Jun 03, 2010 6:27 pm

Just installed Safari and Firefox, it just gives you a blank page when try to load www.clubisuzu.com
pig75
I Love my Mu's..... Tracie.....
User avatar
muu92
Isuzu Junior
 
Posts: 72
Joined: Sun May 10, 2009 9:42 am
Age: 40
Country: Australia
City: Proston
Vehicle: Isuzu Mu 1990 Wagon, Isuzu Mu 1991 Ute, Isuzu Mu 1992 Wagon, Isuzu Mu 1996 Wizard, Isuzu D-max 2012 LSU, Isuzu MU-X LST 2014

Re: Forum fault reporting

Postby Isuzumu1 » Thu Jun 03, 2010 7:19 pm

We need a place to put up a warning "DO Not Log Out" has anyone been able to get on to Francesco?

Cheers Bruce
ps lucky we have two user names
Cheers Anne
User avatar
Isuzumu1
Isuzu Junior
 
Posts: 52
Joined: Sat Aug 15, 2009 10:24 am
Location: Nanango
Age: 54
Country: Australia
City: Nanango
Vehicle: Isuzu MU Wizard

Re: Forum fault reporting

Postby geeves » Fri Jun 04, 2010 5:51 am

Yes it looks like we have a problem
Just tried it on chrome
Dont log out folks

Ive sent a pm to fransesco
Sanding your knuckles before starting work can help. That way you cant skin them
User avatar
geeves
Site Admin
 
Posts: 8189
Joined: Sun May 10, 2009 1:36 pm
Location: wellington
Age: 55
Country: NZ
City: Wellington
Vehicle: 94 bighorn
96 wizard

Re: Forum fault reporting

Postby dasnoboarder » Fri Jun 04, 2010 1:43 pm

I wonder how many are suffering withdrawl symptoms?
User avatar
dasnoboarder
Isuzu Master
 
Posts: 342
Joined: Wed May 13, 2009 3:21 pm
Age: 27
Country: New Zealand
City: Auckland
Vehicle: 1993 Isuzu MU 2.8L 4JB1TI

Re: Forum fault reporting

Postby justinw » Fri Jun 04, 2010 7:20 pm

Sounds like it. Slo Mo is enquiring over at ORE.
User avatar
justinw
Isuzu Baby
 
Posts: 40
Joined: Sun May 10, 2009 11:03 am
Age: 39
Country: New Zealand
City: Tauranga
Vehicle: 1998 3.1 TD Wizard - lots of mods
1989 V8 Nissan Safari in bits
1991 4.2 Nissan Safari LWB tow wagon

Re: Forum fault reporting

Postby Francesco » Fri Jun 04, 2010 9:12 pm

Hi all,

Ok someone who has had problems please try now and let me know if it's fixed, I just did some stuff, hopefully all is good ?

Francesco
User avatar
Francesco
Site Admin
 
Posts: 119
Joined: Fri May 08, 2009 12:17 pm
Age: 35
Country: Australia
City: Brisbane
Vehicle: 4x4 -Isuzu Mu, 3.1 Manual 1996

Re: Forum fault reporting

Postby turnturn » Fri Jun 04, 2010 11:18 pm

I'm all go again :-)
User avatar
turnturn
Global Moderator
 
Posts: 887
Joined: Wed May 13, 2009 4:26 pm
Age: 51
Country: New Zealand
City: Dunedin
Vehicle: 1992 Isuzu Mu 2.8 Manual (UCS55)
Snorkle, Intercooled
1993 Isuzu Mu 2.8 Manual (UCS55)
Spare Parts/Donor
1994 Isuzu Mu 3.1 Manual (UCS69)
Snorkle, Intercooled
1996 Isuzu Mu 3.1 Manual (UCS69)
Completely Standard

Re: Forum fault reporting

Postby slomo » Sat Jun 05, 2010 6:12 am

Man, how does that saying go, until you lose something....

thanks for sorting it
slomo
Isuzu Baby
 
Posts: 8
Joined: Thu Sep 03, 2009 8:03 pm
Age: 27
Country: NZ
City: AUK
Vehicle: 1991 Bighorn

Re: Forum fault reporting

Postby jellis » Mon Mar 07, 2011 3:19 pm

i seem to be having a problem with the recently posted in forums at the bottom of the page. it dosn't update whena thread is updated.

also is there any possibility of making the recently posted in
forums 10 or 15 long instead of how many it has

cheers
cheers, Josh
jellis
Isuzu Guru
 
Posts: 414
Joined: Sun May 10, 2009 10:23 am
Age: 26
Country: australia
City: sydney
Vehicle: 1992 isuzu mu 2" lift all round
33"x 12.5 federal's

Re: Forum fault reporting

Postby pig75 » Mon Mar 07, 2011 3:59 pm

The site works fine for me
Have you tried this link
Image1.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
92 MU, 91 MU ute, 90 MU, 96 Wizard,2012 Dmax LSU, 14 MUX
Australia's loudest MU
MY SITE MY YouTube SPL 152.3dB
If beef is in beef mince, What is in pet mince?
User avatar
pig75
Site Admin
 
Posts: 1460
Joined: Sat May 09, 2009 7:38 am
Location: Proston
Age: 50
Country: Australia
City: QLD
Vehicle: 90MU, 91MU ute & 92MU, 96 Wizard, 2012 Dmax LSU, 2014 MUX LST

Re: Forum fault reporting

Postby gomulletgo » Wed Nov 16, 2011 3:45 pm

May not be a fault, I may not know what I'm doing.

Recently I accidentally clicked the up/down font size icon located just below the advanced search button.

Now everytime go to a new page I have to reset the font from tiny to big :?

Can someone please tell me how to set it back to large font and leave it there? :D
gomulletgo
Isuzu Senior
 
Posts: 180
Joined: Wed Feb 24, 2010 4:33 pm
Age: 27
Country: New Zealand
City: CHCH
Vehicle: 89 bighorn 2.8ITD Manual LWB,
93 bighorn 3.1ITD Manual LWB.

Re: Forum fault reporting

Postby pig75 » Wed Nov 16, 2011 3:52 pm

I have no problem with IE9
I can make the font big then open a new page and it's back to normal
92 MU, 91 MU ute, 90 MU, 96 Wizard,2012 Dmax LSU, 14 MUX
Australia's loudest MU
MY SITE MY YouTube SPL 152.3dB
If beef is in beef mince, What is in pet mince?
User avatar
pig75
Site Admin
 
Posts: 1460
Joined: Sat May 09, 2009 7:38 am
Location: Proston
Age: 50
Country: Australia
City: QLD
Vehicle: 90MU, 91MU ute & 92MU, 96 Wizard, 2012 Dmax LSU, 2014 MUX LST

Re: Forum fault reporting

Postby gomulletgo » Wed Nov 16, 2011 4:11 pm

Thanks for that :D I just found that it doesn't occur with IE9, I've been viewing in Google Chrome lately.

Also I've noticed the search function isn't working in either browser, comes up with the fault:

Fatal error: Call to undefined function utf8_strpos() in /home/shazamd1/public_html/clubisuzu.com/includes/functions_content.php on line 264

Cheers :D
gomulletgo
Isuzu Senior
 
Posts: 180
Joined: Wed Feb 24, 2010 4:33 pm
Age: 27
Country: New Zealand
City: CHCH
Vehicle: 89 bighorn 2.8ITD Manual LWB,
93 bighorn 3.1ITD Manual LWB.

Re: Forum fault reporting

Postby pig75 » Sat Dec 03, 2011 10:44 am

Anybody having problems with IE9 and page refreshing :?: Since the advising. Page refreshing has stopped working. It just hangs. Google chrome seems ok
92 MU, 91 MU ute, 90 MU, 96 Wizard,2012 Dmax LSU, 14 MUX
Australia's loudest MU
MY SITE MY YouTube SPL 152.3dB
If beef is in beef mince, What is in pet mince?
User avatar
pig75
Site Admin
 
Posts: 1460
Joined: Sat May 09, 2009 7:38 am
Location: Proston
Age: 50
Country: Australia
City: QLD
Vehicle: 90MU, 91MU ute & 92MU, 96 Wizard, 2012 Dmax LSU, 2014 MUX LST

Re: Forum fault reporting

Postby Francesco » Sat Dec 03, 2011 4:06 pm

Let me know if the adverts are affecting ..... I m just playing around with the idea....but seems hardly worth it anyway...6 clicks gave 3 cents lol
User avatar
Francesco
Site Admin
 
Posts: 119
Joined: Fri May 08, 2009 12:17 pm
Age: 35
Country: Australia
City: Brisbane
Vehicle: 4x4 -Isuzu Mu, 3.1 Manual 1996

Re: Forum fault reporting

Postby pig75 » Sat Dec 03, 2011 5:41 pm

Working fine now
92 MU, 91 MU ute, 90 MU, 96 Wizard,2012 Dmax LSU, 14 MUX
Australia's loudest MU
MY SITE MY YouTube SPL 152.3dB
If beef is in beef mince, What is in pet mince?
User avatar
pig75
Site Admin
 
Posts: 1460
Joined: Sat May 09, 2009 7:38 am
Location: Proston
Age: 50
Country: Australia
City: QLD
Vehicle: 90MU, 91MU ute & 92MU, 96 Wizard, 2012 Dmax LSU, 2014 MUX LST

Re: Forum fault reporting

Postby geeves » Sat Feb 18, 2012 5:05 pm

Not sure if this is a problem on the forum or my pc but other forums using the same software are not doing this. Every now and then I get logged out. Not sure if it happens on entry or exit but on one occasion I opened several pages on tabs and the last few had gone to logged out. It can be several weeks between occurrences and logging back in is no drama.
Using Firefox 10.0.2 Dont know if other browsers are affected
Sanding your knuckles before starting work can help. That way you cant skin them
User avatar
geeves
Site Admin
 
Posts: 8189
Joined: Sun May 10, 2009 1:36 pm
Location: wellington
Age: 55
Country: NZ
City: Wellington
Vehicle: 94 bighorn
96 wizard

PreviousNext

Return to Control Room

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron