• Advertisement

did anyone have access issues yesterday (21/1/13)?

All Club management, news and development discussion

did anyone have access issues yesterday (21/1/13)?

Postby geeves » Tue Jan 22, 2013 6:42 pm

Had a coment on what sounds like a web redirect hack on this site yesterday. Did anyone else get it? What happened?
Sanding your knuckles before starting work can help. That way you cant skin them
User avatar
geeves
Site Admin
 
Posts: 8178
Joined: Sun May 10, 2009 1:36 pm
Location: wellington
Age: 55
Country: NZ
City: Wellington
Vehicle: 94 bighorn
96 wizard

Re: did anyone have access issues yesterday (21/1/13)?

Postby stardog » Tue Jan 22, 2013 6:52 pm

Yep this site has been hacked and some wierd thing came up with crappy music when i clicked on the site but closed it straight away geeves.
But im happy it is back up and running now.
stardog
Isuzu Deity
 
Posts: 878
Joined: Tue Nov 10, 2009 6:14 pm
Location: sydney nsw australia
Age: 57
Country: australia
City: sydney
Vehicle: 94 mu was 3.1 turbo intercooled now 2.8td rodeo gear drive engine and intercooled and fuel delivery turned up 3" system from turbo 5 speed manual arb bullbar 13000 LB winch max winch snorkel HID headlights HID IPF spotlights blue led dash lights LOKKA front diff new bushes shocks all round 80 ch unden uhf sony xplode mp3 player back seats removed and storge system put in.
96 wizard 3.1 pretty stock for now but have plans intercooler bulbar winch snorkel.

Re: did anyone have access issues yesterday (21/1/13)?

Postby geeves » Wed Jan 23, 2013 2:05 pm

That means I cant blame our member from Taranaki.
I wonder if Fransesco knows what happened. There is nothing in the site logs
Sanding your knuckles before starting work can help. That way you cant skin them
User avatar
geeves
Site Admin
 
Posts: 8178
Joined: Sun May 10, 2009 1:36 pm
Location: wellington
Age: 55
Country: NZ
City: Wellington
Vehicle: 94 bighorn
96 wizard

Re: did anyone have access issues yesterday (21/1/13)?

Postby PaladinAus1 » Wed Jan 23, 2013 6:04 pm

Yeah I got it too. Some German group by the look of it. I should have grabbed a screenshot.
Oddly access was fine from my mobile, but no good on the PC.
PaladinAus1
Isuzu Baby
 
Posts: 41
Joined: Tue Feb 14, 2012 6:14 pm
Age: 8
Country: Australia
City: Adl
Vehicle: 2.8 TD, Auto, Intercooler, ,

Re: did anyone have access issues yesterday (21/1/13)?

Postby chrisfnq » Thu Jan 24, 2013 7:41 pm

I had trouble too.
came up with a group calling them selves "virtual hackers". had lot of eastern europe countries and languages on the bottom of their page.
chrisfnq
Isuzu Junior
 
Posts: 92
Joined: Thu Aug 20, 2009 10:22 pm
Age: 36
Country: australia
City: cairns
Vehicle: '91 2.8 td mu (deceased)
94 jackaroo lifted 50mm suspension, long range tank, bull bar, new turbo

Re: did anyone have access issues yesterday (21/1/13)?

Postby Dodgyjack » Thu Feb 28, 2013 9:14 pm

Hey Geeves,
CHECK OUT THE LAST THREE TOPICS IN SPECIAL MODS.The same applies for the last three in ENGINES AND EXHAUSTS There appears to be at least one at the bottom of the last page in every subforum
I noticed it last night when I was browsing but never opened any of them.They look sus.
Dodgyjack
Dodgyjack
Isuzu Baby
 
Posts: 17
Joined: Fri Oct 28, 2011 7:59 pm
Age: 44
Country: Australia
City: Burnie
Vehicle: 2000 Holden Jackaroo 4JX1 Turbo

Re: did anyone have access issues yesterday (21/1/13)?

Postby geeves » Fri Mar 01, 2013 9:10 am

Those are stuck there and we cant get rid of them. They are just titles with no actual post. The posts deleted but left the topic behind.
Sanding your knuckles before starting work can help. That way you cant skin them
User avatar
geeves
Site Admin
 
Posts: 8178
Joined: Sun May 10, 2009 1:36 pm
Location: wellington
Age: 55
Country: NZ
City: Wellington
Vehicle: 94 bighorn
96 wizard

Re: did anyone have access issues yesterday (21/1/13)?

Postby Dodgyjack » Fri Mar 01, 2013 11:23 am

Ahhhh, now iI understand why they look odd.....sorta like "clingons on the starboard bow"... :)
Dodgyjack
Isuzu Baby
 
Posts: 17
Joined: Fri Oct 28, 2011 7:59 pm
Age: 44
Country: Australia
City: Burnie
Vehicle: 2000 Holden Jackaroo 4JX1 Turbo

Re: did anyone have access issues yesterday (21/1/13)?

Postby geeves » Fri Mar 01, 2013 1:32 pm

thats spelt with a K
I think of them more as ghosts
Sanding your knuckles before starting work can help. That way you cant skin them
User avatar
geeves
Site Admin
 
Posts: 8178
Joined: Sun May 10, 2009 1:36 pm
Location: wellington
Age: 55
Country: NZ
City: Wellington
Vehicle: 94 bighorn
96 wizard


Return to Control Room

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest